dinsdag 5 mei 2009

Pushkar, Rajastan, India

Gisteren zaten we nog in het kleine Pushkar, vandaag alweer in Udaipur. Ik wil jullie geen stukje onthouden van dit kleine schattige heilige stadje aan een bijna opgedroogd meer. Wij zaten in ons eerste Indiase hotel met zwembad wat heerlijk was om bij af te koelen bij 40 C. Pushkar heeft 500 tempels (sommigen erg klein) en is een echt bedevaartsoort. De staat is nu het meer aan het uitbaggeren aangezien er anders tijdens de monsoon (over ca. 1 maand) te weinig water in opgeslagen wordt. Het was dus een grote stofbendes vanwege de vrachtwagens die af en aan reden. Vlak voor zonsondergang was eigenlijk de beste tijd om een rondje meer te lopen (uurtje) en dan zag je ook wel van alles; heiligen baden in het water, koeien die aan het vechten waren, spelende kids etc. Hierna een lekkere maaltijd (met bier, ja het mag weer) op een terras op 4 of 5 hoog (meestal bovenop een huis)..Niet slecht om te relaxen dus..

3 opmerkingen:

  1. He E-10, naar de indische kapper geweest? Staat je goed:-). Weer erg mooie foto's hebben jullie geplaatst en leuke verhaaltjes geschreven.
    grKwini

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo E-10 en dan met name J10! Wat een coole verhalen allemaal zeg. volgens mij hebben jullie het niet slecht ha ha! Geniet, geniet, geniet!
    Nog onwijs bedankt voor je sms toen uit Iran, erg bijzonder!

    groetjes, Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Man!

    Time flies when you are having fun.
    Had me niet gerealiseerd dat jullie al zover zouden zijn.

    Woonboot ondertussen verkocht, en we gaan naar vreeland verhuizen. (tussen loenen en nigtevecht ad vecht....)

    Hester Tanco Pim

    BeantwoordenVerwijderen