dinsdag 19 mei 2009

Manali, India

We zijn nu iets verder naar het Oosten in de Himalaya, na een 8-uur durende nachtbusreis. In Manali zitten we op 1850 mtr. en hebben al lekker gewandeld tot 2200 mtr en sneeuw gezien op de bergtoppen. De rivier naast onze guesthouse maakt een lekker bulderend geluid van het smeltwater en het is hier minstens net zo relaxed als in McLeod Ganj. Naast ons zit een gepensioneerde Engelsman, die er 2 jaar geleden van de trap gevallen is. Hij brengt ons elke morgen gekookte eitjes, tomaat en gekookt water voor de koffie. De locale kids die onder ons balkon spelen zijn dikke vrienden met hem aangezien hij ze elke dag wat lekkers geeft. Je kunt hier prima je oude dag slijten, met overnachting voor 3 euro/nacht en prima eten. Bijgevoegd een foto van de vallei waar we aanzitten, met uitzicht op de sneeuwtoppen. Mogelijk kunnen we de komende dagen via de bergpas naar Leh, als deze weg sneeuwvrij is. Anders gaan we naar Shimla.

5 opmerkingen:

  1. Hoi, super om te zien wat jullie allemaal meemaken! Even een weekje niet kijken en er is alweer veel gebeurd. Wij vermaken ons ook best. Ton heeft de afgelopen week in Frankrijk gevlogen en ik vertrek morgen naar Madrid om een weekje Spaans te leren. Heel veel plezier in de Himalaya. We blijven jullie volgen! Groet, Ton en Petra.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi J10 en E10,mooie beelden van de bergen.Jan vergelijkt ze met de Dachstein!!!!!!We hebben de weg naar jullie volgende bestemming even bekeken.Aardig wat bochtjes.Wij kijken al uit naar onze route door de bergen van Italie, Oostenrijk en Zwitserland. Moeten nog wel eerst twee maanden werken. Dus zijn we een beetje jaloers.Groetjes en kus

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha buurtjes, daar zijn jullie. eindelijk gevonden. Wat leuk zeg! we hopen dat alles met jullie goed gaat. Over minder dan 2 weken is het zo ver. De voorbereiding gaat helemaal goed. We hebben er veel zin in.
    Mijn skype naam is reinaldo.penailillo
    Het lijkt me leuk om een keer met jullie te skypen! Succes verder. Nano&Eva

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Etienne en Jantien,
    Genoten van jullie belevenissen,al enorm veel gezien,en daar komen nog veel leuke avonturen bij.Bep en ik zijn weer terug van onze zee cruise.Was prima in orde,veel gezien.
    Groetjes van Nell en Jannie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Jantien en Etiƫnne,
    Ik heb gisteren voor het eerst gekeken. Is toch wat anders dan berichtjes doorgeven via een satelliet telefoon die vervolgens per e-mail verspreid worden. (toch pas 8 jaar geleden Jantien)
    Succes met jullie reis. Ik ga vanaf nu wat vaker kijken.

    BeantwoordenVerwijderen