vrijdag 6 maart 2009

Sofia, Bulgarije

We hebben vandaag 24 uur in de trein gezeten van Wenen naar Sofia en zijn hierbij langs Budapest en Servie gereden. Een lange, mooie rit met prive couchette, erg leuk en aan te bevelen moet ik zeggen. Hier in Sofia regent het behoorlijk, maar hopelijk is het weer morgen beter. Misschien reizen we morgen al door naar Istanbul, zeker als het weer hier slecht blijft. Greets, Etienne

2 opmerkingen:

  1. Hallo 10'ers,

    Gaat snel zeg!
    In dit tempo bezoek je alle landen van de wereld in minder dan 365 dagen...
    Leuke foto's/film-shots maak je.

    Groetjes,
    Lacrymaria.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Shit....gemist! Maar ja, jullie gaan ook zo snel...letterlijk als een sneltrein!

    Het hoort juist de bedoeling te zijn om te gaan rondreizen in een "boemeltrein", om wat meer op te pikken onderweg en NIET in een sneltrein! In dit tempo zijn jullie over 3 maanden alweer terug i.p.v. 1 jaar.

    Ik bedoelde "shit", want Sofia daar wil ik al jaren heen....Daar schijnen ze de mooiste vrouwen ter wereld te hebben (ongelogen, nog beter dan Brazilie zelfs!). Dus ik wilde eigenlijk vragen om wat adresjes te verzamelen. Had ik namelijk wat kaartjes met een foto achterop ( ;-)) hoe vindt je die?!) kunnen e-mailen, om uit te delen.

    Veel plezier verder en doe eens wat rustiger aan...Behalve met het mountainbiken dan, dat mag wel wat meer....conditielozen!!!

    Groetjes,
    JeePee
    X (Voor Jantien, om het goed te maken vanwege die opmerking over die wonderbaarlijk mooie vrouwen daar in Sofia. Ze zal het wel moeilijk gehad hebben daar met al die concurrentie, wilde daarom zeker maar al te snel weg...Regen..."my ass!!!" ;-)) ).

    BeantwoordenVerwijderen