woensdag 17 maart 2010

Auckland, New Zealand

Het laatste stukje van deze reis! Vanacht gaan we aan onze terugvlucht beginnen na een geweldige maand in Nieuw Zeeland. Na het laatste stukje hebben we nog Tutukaka aangedaan voor duiken/snorkelen op de Poor Knight's Islands, erg mooi en Constance haar 1e snorkel ervaring! De laatste duik/snorkeltocht zwommen we tussen 100-den Blue Mau-Maus (vissen) die weerspiegelden in de zon. De locale duikmaatschappij had het goed georganiseerd en het restaurant nextdoor serveerde prima eten na een dag op zee. Hier in Auckland hebben we vooral het water bekeken, waar momenteel de Louis Vuitton zeilwedstrijden gevaren worden. Gisteren met z'n 3-een op een catamaran boot een Bryde's walvis gezien met kleine vin, maar ze zijn 10-15 mtr lang! De maatschappij vond echter dat we niet genoeg gezien hadden dus konden we vandaag weer gratis mee! Ik ben met een oude America's cup zeilboot gaan varen wat erg mooi was. Jantien heeft met Constance nog een tochtje op de catamaran gemaakt en ze hebben veel Jan-van-Genten, alken en andere zeevogels gezien. Nu hebben we alledrie nog een lifetime voucher gekregen, waar we mee kunnen varen. Eergisteren hebben we onze spaceship auto ingeleverd dus vanavond gaan we met de bus naar het vliegveld. Na terugkomst zal ik nog wel even een epiloogje schrijven. We kijken ernaar uit om iedereen weer te zien de komende weken en zullen nadat we een plekje gevonden hebben zeker wel een diashow organiseren (wie durft...:-).

5 opmerkingen:

  1. Beste J&E10,

    Welkom thuis zal ik dan maar zeggen! Moet een raar gevoel zijn na zo'n 13 maanden, maar toch enigzins bevredigend (i.v.m. de heimwee naar vrienden en familie).

    Groet,
    JeePee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi!

    Welkom thuis! En tot snel!!
    Jullie fietsen staan nog voor de deur en verderop op de kade staat een huis te huur :-)

    Grtjs, Wouter & Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha wereldreizigers!

    En hoe is Nederland/Amsterdam na zo lang? Leuk dat jullie er weer zijn, en we horen graag een keer jullie verhalen/zie jullie dia´s.

    Groet,
    Annoeschka

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi Jantien, ik lees dat jullie weer terug zijn. Wauw, hoe bevalt dat weer na zo'n lange tijd? Wat gaan jullie nu doen? Lijkt me wel raar om weer het "gewone leventje" op te pakken.
    Ik hoop tot snel, knffl Monika

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo, het is Tazra van Rapid Bay in Zuid-Australiƫ. Weet je nog ons? Hoe gaat het beide? Ben je ooit nog terug te komen naar Rapid Bay? Mijn nummer is 043165131 of [08] 8369 1618. Het zou geweldig zijn om te horen van jullie.
    Bedankt, Tazra.

    BeantwoordenVerwijderen