dinsdag 28 april 2009

Delhi, India

Vandaag een tourtje genomen rond de stad waarbij we een aantal tempels en gedenkplaatsen (van Mahatma Gandi en Indira Gandi) bekeken. We waren wel blij met de airco bus voor 3 euro aangezien het hier boven de 40 C is. Morgen gaan we met een auto en chauffeut (even duur als een auto huren) 2 weken door Rajastan reizen en bezoeken hierbij 9 plaatsen. Het is na 2 maanden wel even lekker om niet elke dag over je plan te hoeven nadenken aangezien het al uitgestippeld is. Momenteel is hier de schoolvakantie begonnen dus de treinen zitten nogal vol, maar don't worry over 2 weken gaan we met de trein verder! Bijgevoegd een plaatje van onze straat waar de koeien los lopen (zoals in heel India) en deze een scooter erg interessant vindt.

3 opmerkingen:

  1. Jan en Marian (Google)28 april 2009 om 21:08

    Kan me voorstellen dat het wel eens lekker is om 14 dagen niet te hoeven plannen.Op Google maps lijkt het een mooie gebied met veel bezienswaardigheden.Geniet er van. Noor en ik hebben rondje Texel gedaan vandaag. Jeroen jarig dus we zijn op bezoek geweest. Groetjes Marian en naturlijk ook van Jan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heee E10 en Jan10, ik heb jullie een tijdje niet gevolgd en vandaag zag ik dat jullie al in India zijn. En wat een mooie foto's staan er allemaal op, vooral die van de schildpad onderwater.
    Eric is vanochtend weer een tochtje op je fiets aan het maken, E10. De laatste tijd gebruikt hij hem goed. En straks gaan we met zn allen fietsen naar de Sloterplas, want het is natuurlijk Koninginnedag en er is weer van alles te doen. Gelukkig is het droog en wordt het misschien nog een mooie lekkere warme dag. Maar gelukkig niet zo warm als bij jullie;-)
    Veel plezier met jullie rondtrip met chauffeur (doe maar luxe;-))en veel drinken met het warme weer.
    XKwini

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo J+E,Nell en ik hebben net jullie verhaal gelezen.Fantastisch,geniet van je reis.
    Groetjes Tante Jannie en Nell.

    BeantwoordenVerwijderen