maandag 27 april 2009

Delhi, India

Gisterochtend vroeg zijn we hier aangekomen na een 3 uur durende vlucht vanuit Dubai. We zijn dus over Pakistan heen gevlogen vanwege de situatie aldaar en problemen met het verkrijgen van een visum hiervoor in Ankara. Hier is het erg heet (boven de 40 C) dus dat is wel even wennen, zeker gezien het feit dat we hier niet zo luxe zitten in een hotel, dus zonder airco. Gisteren eigenlijk de hele dag geslapen aangezien het een brakke nacht was met de vlucht enzo. Vandaar de eerste stappen gedaan in deze stad die eigenlijk best meevalt, onze straat is zoals ik het verwacht had; koeien op straat, chaos qua verkeer, diverse geuren (aangename en minder aangename) en na een dagje lopen ben je redelijk vies van het zweet en de stof. Het eten valt 100% mee, nog geen delhi belly, maar we doen het dan ook rustig aan met normale maaltijden enzo. Bijgevoegd een plaatje van India gate, waar alle oorlogsslachtoffers worden herdacht. Ik ga nu even douchen.

2 opmerkingen:

  1. Nu hebben jullie Pakistan overgeslagen maar ik hoorde van Hugo dat het in India ook wat onrustig is vanwege verkiezingen. Of valt het mee? Neem de nieuwe crocs maar mee in je tas als je tempels bezoekt (heb je Slumdog gezien?) ;-)
    groetjes, M

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haihoihé, ja...we zijn er nog. Iets van druk ofzo. Belachelijk natuurlijk. Beloof meer interesse in jullie te hebben, want aan alleen aan jullie denken, hebben jullie niet heel veel. Af en toe enig teken van leven uit het mooie Nederland is op zijn plaats. Het gaat jullie goed volgens mij!! Kids + ikzelf hebben 2 wkn vakantie en de eerste snede gras gaat er bijna af. Koeien lopen weer buiten, altijd leuk de dansende dames in de wei te zien...en dan de eerste dagen met rode tietjes (!!)Heerlijk voorjaar dus met lekker weer, zon enzo. Liefs van hier, ook groeten en geniet!!

    BeantwoordenVerwijderen